DöNER SPECIALIST

DöNER SPECIALIST Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 346 beoordelingen
29 nov 2019 om 19:40 Een uur en drie kwartier gewacht. Twee keer gebeld. Ondertussen elders besteld. Flinke tegenvaller, als het zo enorm uitloopt verwacht je op zn minst ff een belletje dat het later wordt.
23 nov 2019 om 12:11 Bezorging duurde zeker half uur langer dan aangegeven en vervolgens is het eten ook nog zo goed als koud. Ben beter van ze gewend.
22 nov 2019 om 23:23 Lekker en warm
6 okt 2019 om 15:27 Bezorger had mijn eten ‘bij de deur gehangen’ vertelde hij. Hij hing boos op nadat ik hem voor de zoveelste keer vertelde dat het er niet hing. Uiteindelijk hing het bij de buren. Eten was lauw geworden en het restaurant zei: je hebt het nu toch..
12 sep 2019 om 6:46 Al voor de tweede keer op rij een slechte ervaring opgedaan. Vind ik niks voor jullie. Maar nadat ik had gebeld was het voor mij duidelijk: dit was de laatste keer!!
8 sep 2019 om 12:07 Heerlijk gegeten.
2 sep 2019 om 13:33 Eten was niet zo lekker, ook erg opmerkelijk hoe de bezorger meteen begon te zeuren over dat het bezorgadres te ver voor hun was. Niet echt vriendelijk en ik denk ook niet dat deze fout bij mij lag.
29 aug 2019 om 19:31 Er waren eerst goeie pizza’s alleen ik had er na een tijdje weer een besteld alleen hij was niet te eten Er zat geen normale kaas op maar lasagne kaas
26 aug 2019 om 18:53 Steve f
25 aug 2019 om 0:17 erg netjes verpakt en ontzettend lekker gegeten enige nadeel als je twee menus doet krijg je maar een soort drinken dus menus beter apart bestellen
22 aug 2019 om 20:42 Bezorgt volgens geschatte tijd Eten belachelijk slecht! Spareribsschotel: Friet niet bij geleverd, vlees leek oud en vol elastische stukken waar je de stukjes vlees vanaf kon pulken 60% bot 25% elastische niet eetbare stukken bah bah 1ster nog teveel